Ihanaa.. sataa vettä! Tätä onkin niin kaivattu. Helteet oli ajoittain aika tuskaa :)

Kotia laitellaan pikkuhiljaa kuntoon, eteinen on maalattu (kiitokset avusta ja neuvoista Riikalle) ja osa tauluista löytäneet paikkansa.. vielä olis ihmeteltävää, mattojen ostoa, hyllyjen kiinnitystä ynnämuuta.. uus tv-taso olis tervetullut (en vaan löydä mieleistä) ja vaikka mitä hankittavaahan tässä äkkiseltään keksiikin ;)

Töissä on ollu aika persettä, meillä kaatu (saivat epilepsiakohtauksen) viime keskiviikkona koneet + sen myötä ohjelmat kun oli GRAND_BÄNG_SÄHKÖKATKOS Lahdessa, joku pässi oli maadoittanu väärän suurjännitteisen johdon/kaapelin jossain Orimattilassa whatever, meillä siis pimeni koko talo ja puhelimet lakkas toimimasta, tästä katkosta oli muute ihan uutisissaki! Tais olla Hämeessä pimeetä jokapuolel ton takia.. No ite viel keskiviikko-iltana töissä buuttailin serverikonetta sen verran että sain jotain tehtyä.. korjaaja oli paikalla ja ei saanut sitä kuntoon, ei vielä torstainakaan eikä perjantaina (perjantaina sit on viety serverikone "hoitoon" ja tisma-ohjelma poissa käytöstä) ja nyt ollaan oltu viikonloppu ilman mein työkalua eli tilanvarausohjelmaa.. FucK! Maanantaina alkaa sit koulu :) että pulassa ollaan. Uutta serverikonetta ne sinne nyt tehtailee, mut milloin?????? Tuntuu että mitään ei tapahdu, mä olisin ainakin sulkenu koko hostellin.. nyt kun ei  mitään voi/uskalla myydä. Kyllä sitä ollaan niistä koneista niin riippuvaisia.. totta! Tällä hetkellä tulevat asiakkaat kyllä hoidetaan mutta ikävää kun uusia ei voi ottaa, dämit.. menee hyviä rahoja sivusuun.

Koulukin alkaa maanantaina.. kääks. Ensin koulussa 8-14 ja sit töihin 14.30-21.30 huh huh.. no tiistaina ja keskiviikkona onneks vaan koulua :) Torstaina ja perjantaina sit pitkät päivät ja lauantaina.. ULP.. töitä on 8.00-21.30. Ens sunnuntaina hostelli sulkee virallisesti ovensa klo 16.00 että silloin ei pitkää päivää onneks ole. Sit alkaakin helpottaa elämä :) on jopa vapaat viikonloput.

Kunhan tässä kotia saa sitten ekana vapaana viikonloppuna laiteltua ja levättyä kunnolla rankan kesän päätteeks niin sit me voidaan jopa huolia vieraita tänne ja alkaa suunnittelee kyläilemisiä :D
Jenninen tulossa ollaan ;)

Tää kesä meni kyllä vauhdilla.. mökille halajais edelleen.. mut mut.. se oli se kerta kun sinne ehdittiin Juhannuksena, Teemu siellä oli useemmin mummin ja ukin kanssa kun äitee vaan paiskonu töitä ja vähän ehkä juhlinutkin ;)